Menu
Moja korpa

ELEKTROŠOKER POWER MAX

ELEKTROŠOKER POWER MAX
ELEKTROŠOKER POWER MAX

Elektrošoker POWER MAX, mali, neupadljiv, uvek pri ruci, 500 000 Volt
Uputstvo za upotrebu:
Pre prve upotrebe morate se detaljno upoznati sa uputstvom za upotrebu
VAŽNO UPOZORENJE:
Kada koristite uredjaj blizu glave, vrata i oblasti oko srca, može se ozbiljno ugroziti zdravlje napadača. Uredjaj je namenjen isključivo za samoodbranu i pri upotrebi, neophodno je uzeti u obzir procenu prekoračenja nužne samoodbrane prema važećem Zakonu. Držati ga van domašaja dece i neovlašćenih lica. Ne sme se koristiti na deci, trudnicama, starim i bolesnim osobama. 
Elektrošoker sadrži prekidač za paljenje i gašenje, sigurnosni osigurač sa učkurom, ležište za baterije, okidač, glavu, test elektrode, kontaktne elktrode, zonu opasnosti.
UPOTREBA I EFEKTI ŠOKERA:
Pre upotrebe provucite ruku kroz učkur, namestite je na zglob ruke i čvrsto držite šoker. Prebacite prekidač za paljenje u položaj "on"i pritisnite okidač. prislonite obe kontaktne elektrode na bilo koji deo tela napadača. Najosetljiviji delovi tela na dejstvo šokera su: ramena, zglobovi, abdomen, prepone, butine.
Efekti:
0,5 sec - kratak udar koji izaziva strah i grčenje mišića kod napadača.
1/2 sec - udar srednje dužine koji može oboriti napadača i dovesti u stanje šoka, ali se napadač relativno brzo može ponovo podići
3-5 sec - pun udar koji dovodi napadača u stanje dezorijentisanosti i šoka na nekoliko minuta od čega može pasti i povrediti se usled sopstvene težine.

7000,00 rsd
MP : 7000,00 rsd
POZOVITE 011 33 45 504